ügyvédi iroda - online jogi tanácsadás, Budapest, VI. kerület, 06. ker

Elektronikus cégeljárás

A cégbírósági ügyin- tézés elektronikus: valamennyi cégforma esetében lehetővé válik az elektronikus út.

 

ügyvédi iroda
ügyvédi iroda

Online jogi tanácsadás

Az online nyújtott jogi tanácsadás NEM NYILVÁNOS! Kérdései, jogi problémái nem kerülnek feltüntetésre oldalunkon.

Tegye fel kérdését most!

 

online jogi
tanácsadás ügyvéd-oline jogi tanácsadás

ügyvédi iroda
ügyvédi iroda

A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének Az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalásának figyelembevételével készült.

 

Irodánk a Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesületénél rendelkezik felelősség-biztosítással.

ügyvédi iroda
Üdvözöljük oldalunkon

Nyári és Korsós Ügyvédi IrodaA Nyári és Korsós Ügyvédi Iroda tevékenységi területei kiterjednek a büntetőjog és a polgári jog szinte teljes vertikumára, így magánszemélyek és gazdasági társaságok jogügyleteire, a családjog, a munkajog, valamint ingatlannal, örökléssel, ajándékozással kapcsolatos jogi ügyekre, a kártérítési jogra, az adójog és pénzügyi jog szakterületére, továbbá polgári jogi és büntetőjogi képviselet ellátására, illetve közreműködik az eljárások során. Az iroda minden jogásza általános jelleggel készíti az ingatlanokhoz kapcsolódó, valamint a cégalapítási és módosítási szerződéseket.

Komplex képviselet, adósságkezelés.

Az ügyvédi iroda munkáját a jogi ügyekben - szükség esetén - könyvvizsgáló, ingatlanforgalmi szakértő, baleseti mechanizmuselemző szakértő, orvos szakértő, pszichiáter, műtárgy- óra-ékszer értékbecsléssel foglalkozó szakértő segíti.

ügyvédi iroda
Munkatársaink

dr. Nyári Béla

ügyvéd

 

dr. Nyári Béla ügyvédA Nyári és Korsós Ügyvédi Iroda vezetője, az iroda egyik alapító tagja. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett. Nagy tapasztalatokat szerzett az alábbi területeken:

 

 

dr. Korsós Boglárka

ügyvéd

 

dr. Korsós Boglárka ügyvédA Nyári és Korsós Ügyvédi Iroda egyik alapító tagja. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán kimagasló eredménnyel végzett, emellett gazdasági- és marketing témakörben felsőfokú vállalkozói menedzser képesítést is szerzett. Ingatlanforgalmi szakjogászi diplomáját az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében szerezte.


2010. © Nyári és Korsós Ügyvédi Iroda minden jog fenntartva